Alsero

Alsero

Ideale dakconstructie op maat geleverd, voor uw onderconstructie

©marco vellinga    alsero polycarbonaat sunstop

 

Met Alsero kiest u voor een dakconstructie ten behoeve van een bestaande onderconstructie of een door u zelf te bouwen onderconstructie. De keuze van het plaatmateriaal (acrylaat of polycarbonaat) en de dikte van het materiaal is afhankelijk van uw wensen en behoeften, maar ook de onderconstructie is hierin bepalend. Hieronder volgt wat algemene informatie waarmee u rekening dient te houden. Tevens vindt u elders op de site een meer uitgebreide overzicht van het aanbod met de specificaties per product.

Beglazing

Elektropa biedt u een ruim assortiment aan kunststof plaatmateriaal. Zo kunt u kiezen voor 10 of 16 mm dik polycarbonaat in de kleur helder, opaal of een zonwerende toepassing (Sunstop®, in 16 mm dikte), maar ook 32 mm behoort tot de mogelijkheden, wanneer een goede isolatie belangrijk is. Polycarbonaat platen kenmerken zich door de enorme slagvastheid en het lichte gewicht van de platen. De Acryplus platen van Elektropa kenmerken zich door de hoge lichtdoorlaat en heldere doorkijk ten opzichte van polycarbonaat platen. De Acryplus platen zijn verkrijgbaar in 16 mm dikte.

 

Profielen

Er zijn diverse verbindings- en eindprofielen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een compleet aluminium profiel of voor een aluminium onderprofiel met witte pvc deklijst, maar ook onderlegrubber in combinatie met een afdekprofiel behoort tot de mogelijkheden.

 

Tape en condensprofielen

Wij adviseren u de meerwandige platen aan de kopse zijden af te tapen met dicht anti-dust tape, de onderzijde met ventilerend anti-dust tape en de platen te voorzien van een condensprofiel (zowel boven- als onderzijde). Tevens raden wij u aan een aluminium hoeklijn op de kopse kant aan de onderzijde mee te monteren, zodat de platen niet naar beneden kunnen schuiven.

 

Extra informatie over profielen en andere toebehoren vindt u hier.

 

UV-bestendigheid

Polycarbonaat platen: Buitenzijde voorzien van folie met tekst / binnenzijde voorzien van transparante folie. Wanneer de folie en/of tekst ontbreekt is de plaat voorzien van gele stikker met de tekst “UV side”.

Acryplus platen: Door – en door UV-bestendig.

 

Wilt u een specifieke offerte ontvangen voor de levering van een dakconstructie? Vul dan nu ons contactformulier in, inclusief de afmetingen van uw overkapping.

 

Particulieren:
www.alsero.nl: Bekijk hier het volledige aanbod voor particulieren, inclusief uitgebreide product informatie.

© 2015 Elektropa