Alsero Plus

huis zijoverkappinghuis harold

Alsero Plus

All-in concept

Complete aluminium constructie als bouwpakket op maat geleverd.

 

Ons Alsero Plus zelfdragend overkappingsysteem maakt het mogelijk om op heel eenvoudige wijze een professionele overkapping aan huis te plaatsen.

 

Constructie

Dit systeem blinkt uit in montagegemak. Wij leveren de platen en profielen geheel op maat, deels zelfs prefab voor u gemonteerd! De aluminium profielen zijn standaard gecoat in crème wit (RAL 9001) of antraciet (RAL 7016). Wilt u een andere kleur, geen probleem. Wij kunnen tegen een kleine meerprijs iedere RAL kleur leveren.

 

Beglazing

Naast de kleur van de profielen kunt u voor de beplating kiezen uit verschillende uitvoeringen polycarbonaat of acrylaat. Ook massieve beglazing of glas behoort tot de mogelijkheden.

– helder

– opaal (melkwit)

– zonwerende SUNSTOP® uitvoering

Een uitgebreide productlijst met een overzicht van de meest gebruikte platen kunt u hier vinden.

 

Verlichting

En wilt u lichtspots plaatsen? Dan kunnen wij ook hiervoor de boorgaten in de liggers aanbrengen en eventueel ook spots meeleveren.

 

Fundering

Onze Alsero Plus overkapping wordt als compleet bouwpakket aangeleverd,  dus inclusief staanders. Dit betreft allemaal maatwerk want u stelt altijd uw eigen pakket samen.

 

Montage

Uiteraard leveren wij een duidelijke montagehandleiding mee, zodat u stap-voor-stap uw Alsero Plus overkapping kunt

opbouwen en uw tuinkamer kunt realiseren. Met het prefab systeem kunt u meteen aan de slag!

 

Wanneer u liever niet zelf aan de slag gaat, maar graag ziet dat iemand anders uw overkapping plaatst, kunnen wij een monteur voor u regelen.

Ook voor een Alsero Plus overkapping kunt u een offerte aanvragen via het contactformulier. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een afspraak met ons om eens rustig de mogelijkheden te bespreken.

 

Particulieren:
www.alsero.nl: Bekijk hier het volledige aanbod voor particulieren, inclusief uitgebreide product informatie.

huis harold1huis harold3

© 2015 Elektropa