Overkappingen

Veranda met hemelblik

Overdekt loungen in de buitenlucht

overkapping sunstopNederland heeft korte zomers en is het land met vier totaal verschillende seizoenen. Voor de echte buitenmensen is het in ons kikkerlandje dus genieten geblazen. Maar met een dikke winterjas in de tuin zitten is ook niet alles. En veel serres of overkappingen zijn erg duur in aanschaf. De oplossing komt van Elektropa en heet Alsero. Deze All Seasons Room zorgt ervoor dat er van elk jaargetijde knus en comfortabel kan worden genoten. Van besneeuwde bomen naar vogels die net hun nestjes bouwen tot de herfst waarin de tuin zich voorbereid op de winter. Met de All Seasons Room zie je pas hoe kort de zomer is en hoe leuk ook de andere jaargetijden zijn! Een verlenging van de woonkamer en een verhoging van het buitengevoel: Alsero zorgt ervoor.

Met Alsero is een mooie veranda of tuinkamer in een handomdraai gemaakt. Een product dat aan alle eisen van de moderne mens voldoet heeft natuurlijk nog een stelregel: Vrijheid om uit een scala van mogelijkheden te kiezen wat het beste past.

Elektropa gaat ver in keuzemogelijkheden. Zo is er keuze uit een aantal soorten en  dikten kunststof plaatmaterialen in de uitvoeringen helder, opaal of zonwerend. Het kan allemaal. Afhankelijk van de wensen van de klant met (Alsero Plus) of zonder (Alsero) onderconstructie. De bevestigingsprofielen kunnen in een aantal RAL kleuren geleverd worden. Zo geeft Alsero huis en tuin een architectonische meerwaarde met een vrolijk tintje.

Elektropa werkt met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Zo komt het transparante hemeldak voor iedereen binnen  bereik. Het worden stuk voor stuk mooie seizoenen met Alsero!

Bekijk nu meer productinformatie:

Particulieren:
www.alsero.nl: Bekijk hier het volledige aanbod voor particulieren, inclusief uitgebreide product informatie.

Bedrijven:
Alsero: Een dakconstructie (plaat & profielen) ten behoeve van een bestaande of door u zelf te bouwen onderconstructie.

Alsero Plus: All-in concept: Een complete overkapping, aangeleverd als bouwpakket, bestaande uit een aluminium onderconstructie met kunststof beplating. Levering met glas is ook mogelijk.

© 2015 Elektropa