ElkuKlik Panelen

ElkuKlik Panelen

foto lagrange r2_1_1Grote renovatieprojecten of opknapbeurten met een bescheidener karakter krijgen steeds meer kleur! Daar waar coöperaties en beheerders eerder kozen voor traditionele en vaak kostbare herstel- en renovatietrajecten, wordt tegenwoordig liever gezocht naar prijsvriendelijke en eenvoudig toepasbare alternatieven.

De polycarbonaat klikpanelen van Elektropa zijn daar een ultiem voorbeeld van. Licht in gewicht, brandveilig, makkelijk en supersnel te monteren, loeisterk (hufterproof), transparant en leverbaar in elke gewenste kleur, geven ze oudere woningen, appartementgebouwen en bedrijfsruimten een nieuwe, frisse look.

Gevels, entreepartijen, tussenwanden, liftschachten, overkappingen en zelfs balkonafscheidingen krijgen in no time de allure van nu. Qua uitstraling, maar ook wat betreft veiligheid en duurzaamheid.

Elektropa is al ruim 30 jaar leverancier van kunststof materialen voor de bouw. Met de nieuwste generatie plaatmaterialen richt het bedrijf zich naast nieuwbouw ook op renovatiebouw. De voordelen van het materiaal lenen zich hier tenslotte bij uitstek voor. De kunststof panelen zijn eenvoudig te monteren doormiddel van het unieke kliksysteem. Zonder profielen is het mogelijk wanden en overkappingen te realiseren.

     ElkuKlik panelen
Brandweerkazerne Renkum
Kleur: HELDER
foto silvertop_1_1 ElkuKlik panelen
Liftschacht
Kleur: Rood
foto carwash ElkuKlik panelen
Carwash centrum
Kleur: Divers
tuincentrum ElkuKlik panelen
Tuincentrum
Kleur: Helder
foto lagrange b1_1_1 ElkuKlik panelen
Gevelbekleding woningen
Kleur: Blauw
© 2015 Elektropa