Acrylaat platen

Acrylaat platen
Acryplus acrylaat plaat, ook wel bekend als PMMA, is vervaardigd uit slagvaste grondstoffen. De platen zijn opgebouwd uit 2 of meer lagen, zodat een goede ©marco vellingaisolatiewaarde bereikt wordt. Het meest opvallende is de blijvende helderheid en hoge lichtdoorlaat van de platen. De platen zijn standaard leverbaar in heldere uitvoering, maar ook een opale uitvoering behoort tot de mogelijkheden.

Een speciale vermelding verdient de Vertica uitvoering. Deze plaat kenmerkt zich door zijn buitengewoon brede kanalen van ruim 9 cm waardoor een zeer goede doorkijk en zeer hoge lichtdoorlaat ontstaat. Meerwandig acrylaat kenmerkt zich verder door een uitstekende weerbestendigheid.

Massief acrylaat
Acrylaat platen kennen een uitzonderlijk hoge lichtdoorlaat en transparantie (helderder dan glas). Daarnaast hebben acrylaat platen een uitstekende weersbestendigheid en zijn ze bijzonder slagvast in vergelijking met glas. En groot veiligheidsaspect is dat acrylaat, in tegenstelling tot glas, niet splintert! Acrylaat platen zijn er in zowel een geëxtrudeerde als gegoten uitvoering.

Bekijk hier het aanbod:

© 2015 Elektropa